joi, 25 octombrie 2012

DD, Dela Dorel - Scrisori electorale , 1

Dragii mei cocetățeni si cocetătețence, încep prin urmare prezentarea în fața voastră a ofertei electorale a PP DD, față de care m-am simțit pătruns pînă în cele mai intime colțuri, ca sa zic așa, fiindcă DD sunt și inițialele mele, DD, adică Dela Dorel , adică Dela  Dorel mă cheamă, înțelegeți, da?, de ce eu zic că PPDD este viitorul pe care noi și alții, tot ca noi, cu tot cu copii lor, nu l-au avut, fiidcă nu l-au putut avea până acum, fiind vorba despre viitor, cum m-am exprimat tocmai mai sus . Vreau cu această ocaziune, să-i propun d-nului DD, un slogan de însoțire a programului politic : Ca noi suntem, împotriva noastră nimeni, ca noi înșine ! Adica ca noi suntem, adica suntem noi ,nouți, cu nimeni împotriva noastră, pentru că, virgulă !, ca noi înșine și nimeni altcineva !

ATENȚIE !!!!

Acesta nu este un  pamphlet poltic : este programul de gubernare PPDD , cele 100 de puncte ale noi revoluții .  Este Real !  Atenție, nu este nici o legătura cu super-markerul Real ! Deci, atenție, băăiii ! Ieșiți din Matrixul care vi l-au bagat in cap ciocoii de Dottore, Antonesci, Baseci si toți cei care vor acuma cu cipurile să ne …, nu mai știu, cum să vă zic ca sa mă înțelegeți, pe cuvânt, că ni se pregatește ceva, de care eu si voi, nici macar nu vrem sa stim, și asa e cel mai bine . Deocamdata, atât, și va prezint o parte din punctele, pe numere, ale programului PPDD, de ieșire din Matrixul ciocoilor vechi și noi deopotrivă, laolaltă cu toții .
Punctul 1 : Lejea pentru darea celor  20.000 de ieuro .
Toți cei care vați săturat de străinătate , dacă veți reveni în România , veți primi 20.000 de ieuro !!!  Senzațional !!!  Nu e nevoie decât să votați PPDD, și noi oferim un post de deputați sau senatori, dar după o donație către PP:DD de 30.000 de ieuro . După donație, 20.000 de ieuro se vor întoarce la voi, e strict authentic !!, sub formă de bonuri de masă, ( belea, cu aceștia închipuți-vă că puteți , puteți pe bune, achiziționa 80.000 de mititei cu care să vă deschideți o terasă cu restaurant și cu W.C. la standard iouropene și două tichete de vacanță la una din stațiunile românești, pe care noi sau poate chiar voi le ve-ți deschide după ce vă veți vinde cei 80.000 de mititei, pentru că noi, atenție nu vom lua  de la voi TVA-ul pe mititei !!! Până aici e bine, sună bine, dar atentiune, ramaneți conectati !!! Nu numai TVA nu va fi luat, dar ca să vă dovedim ca este o afacere sigur de bună, tot noi, adica PP:DD vom deschide o licitaie cu care poporul PP:DD va cumpăra toti mititeii . Dar fiti atenti, Nu vă vindeți mititeii la ciocoi pe degeaba cum ați facut cu certefecatele de propiateri ale SIFurilor, ei trebuie să rămâne în țara asta, care e a noastră, și care ca o mamă bună, ne hrănește pe toți la sanul ei mare, plin de laptele miilor de vacute,carea au pascut pe muntii nostri, impreună cu caprele negre, pe care, ciocoii le-au asasinat cu premeditare. Huooo ! Jos labele de pe tara , pentru toți ciocoii si ciocoaiele care  sunt ! Votați PP:DD si veti scapa tara de buba ciocoimii !

Punctul  2 : Introducerea simplilor cetațeni in calitate de jurati in instante
Adica, ceea ce traim noi acuma, cu pumnul in gura, nu noi nu mai vrem sa tacem !, noi vrem adică democratie, adica sa nu mai exista cetațeni mai superiori, deasupra noastră și noi dedesubtul lor, adica simpli sau ca să mă exprim mai elevant,inferiori, că intr-o democrație nu , repet, NU ar trebui sa existe cetăteni complexi, superiori, inferiori ci numai asa ca noi restul, doar simpli cetățeni . Și noi să dam verdictul, fiindcă judecata noastră este mai curată decat a ciocoilor de judecatori si ei cu legea ciocoiască in mână sa nu ne mai faca pe noi, adica simpli cetațeni . Despre asta e vorba la punctul 2 .
Punctul 3: Infiintarea companiei nationale de administrare a averilor statului
Eu, recunosc, aici ma pricep mai putin , ca voi, dar pentruca suntem déjà mulți, mai spuneti si voi despre asta la ceilalți care vor vota cu PP:DD !
Punctul 4 : Noul cod fiscal al revolutiei votului
Aici este , ca sa zic asa, ne duce direct la origine, acolo la punctul cel mai sensibil … adică G,cum îi spunem noi ăștia care mai înțelegem ceva din macroul economiei si microul financiar-contabil, de la care nu va mai fi nici o ieșire, adică ciocoii nu vor mai avea incotro și vor plati taxe ca toată lumea .TVA nu va mai fi 24%, ci chiar doar ! 10%, pai nu e bine așa ?, ba da , e bine zice toată lumea, toți cei cu care am vorbit ziceau că așa e bine, toți cei care are constiența acuma extinsă de schimbarea noastra odată cu polii magnetici ai Pamantului, fiindca pana și Pamantul va suferi o Revoluție, dar nu fiscală ca noastră, dar cu consecințe la fel, fiindca acuma stim ca  se va da peste cap, ca si noi, acceptand, pănă la urmă și o cotă unică de impozitare, care în loc de 16% VA FI TOT DE …. Atenție, nu e gluma, nu e big Brother, va fi tot 10 % .
Punctul 5 : TOATE MEDICAMENTELE DATE PE RETETA DE CATRE MEDICUL DE FAMILIE VOR FI GRATUITE pentru oamenii de rand, iar cei bogati vor plati medicamentele .
Na, sîc ! Cei bogati trebuie sa plateasca,si nu oamenii care stau toata ziua la rand, la piata, la govern, la cartofi, pîine , caci din cauza ca nu se mai satura ciocoii sa ia numai ei in fata, toate medicamentele,noi astia, de rand, nu mai avem de fapt, voie, nici bolnavi sa fim, nu ca am fi !, cine a spus asta ? Sa-i fie rusine, daca mai exista rusine in aceasta țară, fiindca stim cu toții ca nu e bune medicamentele toate care sunt pe piață, ci numai acelea produse bio de țaranii noștri, atâția câți mai sunt, cu tot cu noi, cei care îi susținem prin toate forțele și cu ajutorul PP:DDului .
Punctul 6. PP-DD VA REDESCHIDE CELE 65 DE SPITALE INCHISE DE CIOCOI .
Există o varianta, să le facă pe toate pentru nebuni, fiindcă așa am ajuns în tara noastră, că dacă zici adevărul, zice că ești nebun de legat, dar nu aveți frica oameni buni, ca nu are cum sa va mai lege, fiidca cum am zis punctual la punctul 2, tot noi vom fi și jurați, deci cu greu va îndrăzni cineva să ne lege .

Și multe mai urmează :
7. Factura la întreținere va fi cu 35% mai mica . Și asta e sigur caci, sigur nu va lua de la voi, ci din averea poporului .
8. Aplicarea punctului 8 de la Timisoara . Nici un corupt in guvernul tarii. Toti curati de la PP:DD !
Nu râdeți, ignoranților, ca vedeți voi ciocoilor, cine rade la urmă, ăă ?
9. Hrana gratuita pentru fiecare țăran care crește, precum pentru uzul familiei sale : o vacă,doi porci, 30 de pasari.
                10. Un tractor gratis pentru pentru fiecare comunitate agrara .
Aici, recunoaștem că avem o mică problema fiiinca sunt mai multe comunitați agrare, care stau la bloc, dar care dau dovada, ca sunt niste tarani, și care au soilicitat PP:DD și ei tractoare . Fraților, daca ajunge DD la guvernare va promit nu numai un tractor, ci chiar un avion, și un elicopter pentru fiecare copil, a caror parinti, nu se poate sa-l duca de mână la școală, fiindcă numai în România școala începe așa de dimineață, adicatelea la 08.00, caci dacă ar începe la 09.00, niciun copil nu ar mai avea nevoie de un elicopter, și asfel noi am face mai multă economie la buget , pentru mai multe tractoare .


Eu mă opresc aici, fiincă mai sunt până la 100 de puncte, dar nu vreau să vă smintesc . Pentru mai multe relații intrați pe www. ppddmoca.ro, și acolo este o chestie mică, rotundă și roșie pe care vă garantez că  daca dați cliț cu stânga mausului,nu sare nimeni în aer, și dacă dați cliț pe ea, pentru că e un buton,  va apare o fereastră pe care puteți să vă aruncați toate nevoile dumneavoastră și să intrați gratuit, moca, adică în PP:DD. Toți cei care nu au calculator,iPad, iPhone, să facă bine să-și cumpere fiincă nu mai putem tolera pe toți ciocoii și ciocoaiele pe net, împotriva noastră . Și să nu-I credeți pe cei care va spun că PPDDul o sa va dea o … o …, fiinca noi ne ținem de cuvînt, și cum spune o vecină de bloc de a mea :  Și atâta de ne-ar da, macar de ne-ar da, și tot a fi bine !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu